Πέμπτη, Μαΐου 20, 2010

Γράμμα στη μάνα μου

Περνάνε οι μέρες στη Βοστόνη μάνα. Στείλε κάνα ταπεράκι με μουσακά και φέτα!!! Ο Λουμίδης τελείωσε, γιατί πίνει και ο συγκάτοικος που και που... Με ζήτησαν και nescafe για φραπεδιά μάνα. Έρχονται ζέστες και καύσωνες, και το φραπουτσίνο δεν το πίνω μάνα. Και χάλασε και το βζου!!! Ο φραπές δεν γίνεται ποτέ σε σέικερ. Είναι ιεροσυλία, μάνα!!! Θέλει βζου και έχω μόνο με ελληνική μπρίζα!!!
Θα αργήσω να σε φέρω νύφη μάνα. Πρέπει να δοκιμάσω όλες τις εθνότητες πρώτα για να αποφασίσω ποια είναι η καλύτερη. Άμα είναι μαυρούλα δεν θα την φέρω στο χωριό μάνα. Με είπαν ότι πως και πως κάνουν τα παλικάρια εκεί για μαυρούλες μάνα. Δεν έχω κατασταλάξει ακόμα, όμως. Είμαι στο Ανατολικό μπλοκ ακόμα.
Και θυμήσου μάνα, το DTT είναι ένα φάρμακο πολύ εξαιρετικό. Μας το φερε ο Τρούμαν απ' την Αμερική, το φάρμακο που λένε DTT, το DTT!!!
Χαιρετίσματα μάνα. Κάνε και μια βουτιά και για μένα στη Χαλκιδική, μάνα. Γιατί θα πήξω στο χλώριο εδώ με τις πιτσίνες. Πάω τώρα μάνα. Παίζουν οι red sox. Ναι αυτοί που χτυπάν με ρόπαλα μια μπάλα μάνα. Και μετά τρέχουν να την φέρουν πίσω. Ναι μάνα, έτσι όπως ο σκύλος μας παλιά. Όχι μάνα. Δεν είναι πρόσκοποι κι ας τους λένε Κόκκινες Κάλτσες. Και μετά θα πάω για μπράντς. Μπραντς μπρουντζ, τζίνκιρι τζίνκιρι, που λέμε και στο χωριό μάνα. Θα πάω και δίπλα στο ποτάμι μάνα να δω πως κολυμπάν οι πάπιες στα βρωμόνερα. Και μέτα μάνα θα πάω για σοτς. Να γίνω ντίρλα να πάει καλά ο μήνας.
Και μετά έχει αγώνα χόκεϊ μάνα. Δεν ξέρω τι είναι αλλά πηγαίνω μόνο καλοκαίρι γιατί έχει δροσιά εκεί μέσα. Τίγκα στον πάγο το γήπεδο μάνα. Καμιά φορά αφήνουν κάτι μαδέρια που έχουν και παίζουν ξύλο μάνα και δακρίζω γιατί θυμάμαι την Τούμπα μάνα. Έφυγε και ο Σάντος. Και τώρα που το έφερε η συζήτηση μάνα, δεν έχω δει την καινούργια τσόντα της Ντούβλι μάνα, γιατί με είπαν ότι είναι 2-ωρη και 2 ώρες τσόντα είναι πολύ ρε μάνα. Σαλονικιός θα την γύρισε μάλλον. Μεγαλώνεις παιδί με αυτές τις τσόντες μάνα.
Φεύγω τώρα. Φιλιά στους πολύ στενούς συγγενείς μάνα. Και στους 45!!!
Cheers!!!
(Πες τον αδερφό μου, μάνα, να κόψει την Βρετανική προφορά. Είναι πολύ βαριά και δεν την αντέχουμε εδώ μάνα. Από τότε που ήρθε με έχει μείνει το "Χάγια" και εδώ μάνα το "Χάγια" δεν περνάει πως να το κάνουμε...)