Τρίτη, Νοεμβρίου 04, 2008

Barack Obama for the win!!!Θέλω να ψηφίσω κι εγώ!!!
Οπως παλιά...


UPDATE:
Με την μεγαλύτερη απο΄το 1960 συμμετοχή σε εκλογές ο Μπάρακ σάρρωσε με 338 μέχρι στιγμής εκλέκτορες την στιγμή που χρειάζονται μόνο 270 για την νίκη.
Ξεκάθαρη νίκη και ελπίζω μια νέα σελίδα στην ιστορία.
Ήδη προχθές διάβασα ότι ο Τσάβες δήλωσε τα παρακάτω:
«Δεν του ζητούμε να είναι επαναστάτης, σοσιαλιστής- όχι», ανέφερε ο Τσάβες στη διάρκεια πολιτικής συγκέντρωσης, «εμείς θέλουμε απλά ο μαύρος, που αναμένεται να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ, να έχει το ανάστημα που απαιτούν οι καιροί. Στέλνω μήνυμα στον μαύρο, από εδώ, από εμάς τους αυτόχθονες, μαύρους, κατοίκους της Καραϊβικής και της Νότιας Αμερικής».

«Είμαι έτοιμος να καθήσω και να συνομιλήσω... Ελπίζω ότι μπορούμε να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο», πρόσθεσε ο Ούγο Τσάβες.
Την στιγμή που ο Φιντέλ Κάστρο χαρακτηρίζει τον Ομπάμα:
έξυπνο και καλλιεργημένο
Η Mass 62% Ομπάμα!!!
Και τώρα πάω να ακούσω τις πρώτες δηλώσεις στην TV :)))

Αλλαγή στην αλλάγή!!!
Yes we can!!!


UPDATE 2:
Κάθομαι και χαζεύω λιγο στο φατσοβιβλίο και το μσν και βλέπω ότι τα τελευταία 15 μηνύματα που υπάρχουν από τους friends είναι υπερ του Ομπάμα. Και μιλάμε όχι μόνο για παιδιά από Αμερική, αλλά και από Ελλάδα, Σουηδία κτλ κτλ
Υπήρξε πάντως μεγάλη υποστήριξη κυρίως απότους νέους. Στο γραφείο όλο για τον Ομπάμα λέγαμε, θυμάμαι στο Orientation ένας από τους υπεύθυνους αν ήθελε να σου πει ότι τα λες καλά σου έλεγε "Do we have a new Obama here?", σήμερα στο μάθημα Ανάκτησης Δεδομένων το παράδειγμα στον πίνακα είχε να κάνει με τις ανακοινώσεις του Ομπάμα για τους φόρους. Υπάρχει ενθουσιασμός από όλους. Και νομίζω δικαιολογημένα.