Παρασκευή, Ιανουαρίου 26, 2007

Τρία. Δύο. Ένα. Κατοχυρώθηκε.

Κουφάλα Κωστάκη τα κονόμησες πάλι. Ναι εσύ ο Γκλιξμπουρίδης.
Ε ναι να βγάλεις και εσύ κάνα φράγκο, μιας και δεν έχεις να ζήσεις καημένε.
Αφού μπόρεσες να πουλήσεις σφυρίχτρα σκύλου 73.000 Ευρά, τι να πω; Απλά ποιος μαλάκας πήγε και την αγόρασε; Τι διαφορετικό έχει η βασιλική σφυρίχτρα από μια σφυρίχτρα του ενός Ευρώ; Άσε που έμαθα ότι ρε γύφτε πήγες και πούλησες μούφα αντίκα – αντίγραφο καναπέ!

Πάντως έκανε ο ακατονόμαστος χοντρή κοτσάνα που έβγαλε με κοντέινερς αυτά τα αντικείμενα εκτός Ελλάδος. Κανονικά έπρεπε να τα είχαμε βάλει σε μια κεντρική πλατεία και να περνούσαμε ένας - ένας να τα φτύναμε και να τα κατουρούσαμε όπως κάνει το παιδάκι στην photo . Τι άλλο να την κάνεις την σουπιέρα του βασιλιά;


Και για να μην ξεχνιόμαστε:

Τίνος είναι ρε γυναίκα τα παιδιά;
Τίνος είναι ρε γυναίκα τα παιδιά;
Το `να μου φωνάζει “Si”, τ` άλλο μου φωνάζει “Ja”
Τίνος είναι ρε γυναίκα τα παιδιά;
Το `να είναι Ιταλού φασισταρά,
Τ` άλλο είναι Γερμανού ναζισταρά.
Και το τρίτο είναι το δικό μας
Γαμώ το κέρατό μας, γαμώ τον βασιλιά!!!

9 σχόλια:

georgia είπε...

Ίσως δεν είναι και τόσο μλκς ο αγοραστής σφυρίχτρας σκύλου...Σου λέει 'Βάζω την σφυριχτρούλα στη θήκη της και σε 10-20 χρονάκια, που θα έχει αποκτήσει μεγαλύτερη αξία (συλλεκτική πάντα, όχι πρακτική :)) την πουλάω σε επόμενη δημοπρασία σε νοσταλγό βασιλόφρονα για ακόμα περισσότερες χιλιάδες ευρώ.' 'Ασχημα είναι? Επένδυση έκανε ο άνθρωπος...Λέμε τώρα :)

georgia είπε...

Από πότε έχω blogger identity?

Dimitris είπε...

Ο νέος μας blogger όλα τα κάνει.
Σβήνει ονόματα, βάζει δικά του...
:)
Αλλά εμείς συνεχίζουμε απτόητοι!!!

βαγγέλης είπε...

Δεν την έχεις δει σωστά τη δουλεία. Αυτά Μητσάρα είναι περιουσία του Ελληνικού λαού. Δεν είναι δικά του για να τα φτύνουμε και να τα κατουράμε. Που τα βρήκε τα λεφτά ρε να αγοράσε καναπέδες και ασημικά? Απ'το μεροκάματο του κρατούσε κομπόδεμα κάθε μήνα? Ή μήπως του τα 'στειλαν προίκα από το χωριό του?

Στη Ρώσικη επανάσταση, όταν μπήκε ο στρατός στα παλάτια του τσάρου, έβγαλε διαταγή. Όποιος κλέψει, όποιος σπάσει ή ρημάξει, θα εκτελείται. Έτσι διασώθηκε η περιουσία του ρωσικού λαού.

Dimitris είπε...

Εγώ συμβολικά μίλησα.
Προφανώς και όλα ανήκουν στον Ελληνικό λαό...

Angelique είπε...

βαγγέλης said...

Δεν την έχεις δει σωστά τη δουλεία. Αυτά Μητσάρα είναι περιουσία του Ελληνικού λαού.

Ναι, ε?...
Αρα κατα συνεπεια μου ανηκει ένα απο όλα αυτά τα κοσμηματάκια ε?... Να διαλεξω όποιο θέλω?..
:D

βαγγέλης είπε...

>Angelique said...

>Ναι, ε?...
>Αρα κατα συνεπεια μου ανηκει ένα απο όλα >αυτά τα κοσμηματάκια ε?...

Μα φυσικά και σου ανήκουν!

>Να διαλεξω όποιο θέλω?..
>:D

Εεεε, ναι, αυτό είναι λίγο δύσκολο, αλλά άμα γουστάρεις ασημικά αντί των κοσμημάτων μπορείς να περάσεις απ'το μοναστηράκι. Όλο και κάτι του Αντρέα θα βρεις. Τα 'δωσε δώρο η Δήμητρα στους μεταφορείς λέει για να μπορούν να τρων και να πίνουν σαν άνθρωποι κι αυτοί.

grX είπε...

Νομίζω ότι αν αφήσουν να διαλέξετε θα γίνει πραγματική μάχη για την σφυρίκτρα του σκύλου!!! (εγώ μιλώ απ' έξω καθότι όντας Κύπριος δεν έχω μερίδιο).

Πάντως αστεία αστεία φαίνεται ότι υπάρχουν στα βασιλικά προικιά και πίνακες αξιολογότατοι, οι οποίοι πού είναι Mr Little Bulgarian?
Κάτι έψαχνε ψες ο Ευαγγελάτος για Θεοτοκόπουλο κλπ. Που αν όντως υπήρχαν τόσο σημαντικά έργα και τώρα λείπουν πρέπει να απαιτήσουμε να Σανταμοποιηθούν σε μια κρεμμάλα οι υπουργοί "πολιτισμού" :-)

Dimitris είπε...

Βρε μπας και τα πήρε και αυτά ο τέως και κάνει τον μαλάκα τώρα;
Εδώ σύστησε ολόκληρη εταιρία για να πουλήσει την σφυρίχτρα, τους πίνακες θα άφηνε;