Κυριακή, Νοεμβρίου 05, 2006

Κι όμως...

Εκεί που διαβάζω το forum βλέπω ένα post με τίτλο:
Προσοχή στο "νέο κλειδωμένο γείτονα"
Όπα λέω, κανά ανεκδοτάκι θα είναι. Κάνω κλικ και διαβάζω...

Γεια χαρά,
σήμερα την έπαθα από έναν "καινούργιο γείτονα" ο οποίος κλειδώθηκε απ` έξω. Προσοχή θα σας ζητήσει να μπει μέσα να πάρει ένα τηλέφωνο και μετά θα σας ζητήσει λεφτά: 5-10 ευρώ γιατί έχει αφήσει το αμάξι στο γκαράζ και καλά πάλι. Όσο ευγενικός και να είναι και να σας πιάσει την κουβέντα, μην τον πιστέψετε. Απλά μην τον αφήσετε να μπει μέσα.
Εγώ σαν βλάκας την έπαθα (5 Ευρώ) και παραλίγο να την πάθει και άλλος.
Και ενώ περιμένω να έχει κάποιο τέλος το ανέκδοτο, σταματά εκεί. Ε, λέω μάλλον δεν το κατάλαβα. Συνεχίζω και διαβάζω και τα σχόλια από κάτω και βλέπω ότι είναι πραγματικό γεγονός και συνέβη και σε άλλους. [!?!?!?!?!]
Μπορεί να μην είναι ανέκδοτο αλλά εγώ τουλάχιστον γέλασα πολύ...
Μου θύμισε εκείνο το ανεκδοτάκι που λέει:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Δυο όμορφα 18χρονα κορίτσια πλησιάζουν στο αυτοκίνητο σου καθώς σταματάς στο φανάρι Λύρα και Ελαιών.

Ενώ η μια σκουπίζει το παρμπρίζ με ένα πανί, η άλλη έρχεται στο παράθυρο και σε χαιρετά σκύβοντας ταυτόχρονα με τα στήθη της σχεδόν να βγαίνουν έξω από την μπλούζα της. Αδύνατον να μην κοιτάξεις. Όταν τις ευχαριστήσεις και προσφέρεις φιλοδώρημα, αρνούνται και σε παρακαλάνε να τις πας μέχρι την πλατεία Λυκόβρυσης με το αυτοκίνητό σου.

Συμφωνείς και τους λες να καθίσουν πίσω. Καθ'οδόν αρχίζουν να κάνουν σεξ στο πίσω κάθισμα. Μετά μια από αυτές σου κάνει στοματικό έρωτα ενώ η άλλη σου κλέβει το πορτοφόλι.

Με λήστεψαν την περασμένη Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή.Σάββατο και Κυριακή δεν τις βρήκα.