Τρίτη, Οκτωβρίου 03, 2006

Θα πέσει το ταβάνι...

Αυτό που λέμε θα πέσει το ταβάνι να τον πλακώσει, παρά λίγο να γίνει.
Τελικά το msn σώζει ζωές. Είχε πάει γύρω στις 4 τα χαράματα και είχε τελειώσει τις δουλείες του, κάθισε λιγάκι στο msn να πει καμιά μαλακία με κανα e-φιλαράκι του. Η ώρα πέρασε, ώσπου ένας δυνατός κρότος στις τέσσερις και μισή πρώτα λεπτά, τον έκανε να τιναχτεί από την θέση του. Κοιτάει πίσω του και τι βλέπει; Ένα κομμάτι γυψοσανίδας ενός μέτρου πεσμένο το μισό στο έδαφος και το μισό στο μαξιλάρι του. Είχε αποκολληθεί από τον τοίχο. Μαλάκα εργολάβε και ιδιοκτήτη θα τον σκοτώνατε τον άνθρωπο. Πάλι καλά που μιλούσε στο msn.
Το επόμενο μισάωρο έφυγε στο να προσπαθεί να δει τυχόν νέες επιθέσεις του ταβανιού. Ετσι στις 5 η ώρα το κρεβάτι του βρισκόταν στην μέση του δωματίου. Το μόνο που μπορούσε να συμβεί ήταν να πέσει όλο το ταβάνι [μην το μελετάμε]!!!
Τόσες μέρες κάθεται, και έχει τόσα να γράψει. Για τα καραγκιοζιλίκια του Ψωμιάδη, τα καραγκιοζιλίκια του Γκλέτσου, αλλά με μαλακίες θα ασχολείται;
Τώρα κάθεται αραχτός ακούγοντας στο ράδιο [εδώ ήθελα να πω κανονικά τρανζίστορ αλλά δεν υπάρχουν πλέον] χασικλίδικα, προσπαθώντας να αποκρυπτογραφήσει ένα μήνυμα λύνοντας ένα σωρό εξισώσεις.
Λες να είπε κανά μεγάλο ψέμα και πήγε το ταβάνι να του έρθει στο κεφάλι εν ώρα ύπνου;
Μπα...
αλλιώς θα του έρχονταν.